JOBBESKRIVELSE

Har du et digitalt mindset, og motiveres du af at have en indflydelsesrig nøglerolle, hvor du agerer sparringspartner for direktøren? Så er du måske den fagligt stærke projektchef, som vi søger netop nu. A/S Karl Jensen er en virksomhed, hvor arbejdsglæde, godt arbejdsmiljø samt stor frihed under ansvar vægtes højt. Vi er i en stabil og positiv udvikling, og aktivitetsniveauet er højt. Derfor søger vi nu en fagligt stærk projektchef.

FÅ EN CENTRAL ROLLE

Brænder du for at få en central og indflydelsesrig rolle i en ambitiøs og vækstorienteret virksomhed, som er på en digitaliseringsrejse? Som projektchef hos A/S Karl Jensen får du en vigtig rolle, hvor du:

  • Bliver en del af en virksomhed, hvor du kan sparre med medarbejdere med forskellige kompetencer.
  • Får stor fleksibilitet og frihed under ansvar, da du selv tilrettelægger din hverdag.
  • Bliver en del af en virksomhed med en uformel og flad struktur, og hvor der er højt til loftet.

EN DEL AF LEDERGRUPPEN

  • Du bliver en del af ledergruppen og får et tæt samarbejde med direktøren, hvor I sammen sætter retningen for A/S Karl Jensens byggerier.
  • Du får en alsidig hverdag med arbejdsopgaver inden for bl.a. planlægning, koordinering, opmåling, kalkulationer, indkøb og byggemøder samt kvalitetssikring, tilbudsgivning, indhentning af tilbud og deltagelse i interne tilbudsmøder.
  • Derudover vil du blive ansvarlig for at lede projekter, hvor du planlægger arbejdsopgaverne for din bemanding.

KOM I BETRAGTNING

For at komme i betragtning til jobbet har du en uddannelsesmæssig baggrund som bygningskonstruktør eller bygningsingeniør. Du har 5-10 års erfaring fra en lignende stilling, og det er en fordel, at du har erfaring med at opmåle og kalkulere i Visual Kalkulation. Du er fortrolig med Microsoft Office-pakken, og du har arbejdet med AB18-reglerne i praksis. Som person er du en dygtig leder, der trives i en ansvarsfuld rolle og tør gå forrest. Derudover er du en teamplayer og en god kollega, som brænder for at bidrage til en fortsat positiv udvikling hos A/S Karl Jensen.

Se hele stillingsopslaget hos Sensu ved at klikke “ansøg” nedenfor.

Søg stillingen

Er du den projektchef, vi søger, så opfordrer vi dig til at søge jobbet snarest muligt.
Klik på knappen “ansøg” og søg stillingen via Sensu. Vi gør opmærksom på, at vi behandler ansøgninger løbende.

ANSØG

© Copyright - A/S Karl Jensen - All Rights Reserved