En række forskellige kompetencer

Vores viden, erfaring og kompetencer inden for jord og anlæg spænder vidt blandt vores dygtige og erfarne konstruktører, maskinfører og anlægsstruktører. Derudover rummer vores maskinpark et bredt udvalg af såvel gravemaskiner med 3D GPS som små minigravere og meget mere. Vi kan derfor klare enhver opgave, der stilles inden for jord og anlæg.

Vi arbejder blandt andet med alt lige fra naturgenopretning og naturvedligeholdelse til jordreguleringer til nyanlæggelse af veje eller reparation heraf samt nedgravning af forsyningsledninger. Derudover har vi stor erfaring med byggemodning og udgravning til nybyggeri og meget mere.

Vi udfører blandt andet

  • Naturgenopretning
  • Terrænregulering
  • Vejanlæg
  • Parkeringpladser
  • Nedgravning af forsyningsledninger
  • Byggemodninger/udstykning af boligområder

Byggemodning og udstykning af boligområder

Vi udfører alle former for byggemodninger af byggegrunde lige fra erhvervsgrunde til boligområder, og vi tilbyder at være med lige fra myndighedsbehandlingen og frem til det færdige projekt. Arbejdet udføres både i fag-, hoved- og totalentrepriser samt og partneringaftaler.

Vi kender forudsætningerne for at klaregøre en byggegrund, og vores erfaring er stor. Det gælder både, når det kommer til projektering, planlægning og udførelse, og vi varetager alt lige fra projektering til færdigt projekt, herunder jordarbejde, kloakering, vejanlæg, forsyning (el, vand og varme) samt belægning.

Nedgravning af forsyningsledninger

Vi arbejder dagligt med nedgravning af forsyningsledninger såsom el, vand, fjernvarme og kommunikation/fiber. Vores team er derfor rutineret og kompetent til opgaven, og medarbejderne er hurtige til at danne sig et godt overblik over opgaven og de faktiske forhold, før det første gravestik.

Vi vægter altid sikkerheden højt, hvilket blandt andet afspejles i korrekte afspærringer, ryddelighed og god kommunikation.

Vores maskinpark er designet til arbejdet og består af alt lige fra store gravemaskiner med 3D GPS og hjulgravere med vogn til små minigravere. Vores valg af maskiner er altid nøje afstemt i forhold til den enkelte opgave. Samtidig er vi bevidste om hvor forsigtig og opmærksom, man skal være, når man arbejder mellem andre ledninger, kabler og rør. Derfor udfører vi altid et grundigt forarbejde, hvor vi planlægger opgaven nøje i forhold til indhentning af ledningsoplysninger, graveansøgninger, skilteplaner, jordhåndtering og meget mere. Alt dette er for os en naturlig, forudgående proces, før vi sætter skovlen i jorden.

Vi har desuden egen vognmandsafdeling, hvorfor vi tilbyder den komplette løsning lige fra første gravestik til færdigt projekt.

Naturgenopretning og vandløbspleje

Vi står altid klar til at hjælpe naturen, når den skal tilbage til sin oprindelige naturtilstand, eller der blot skal foretages tilpasninger i form af vedligeholdelse med maskinel grødeskæring. Vi har den påkrævede erfaring og maskiner til at udføre disse opgaver. Det sikrer dig et professionelt resultat og et godt samarbejde.

Nogle af de opgaver, vi udfører, er oprensning af vandløb, re-design af vandløb samt oprettelse af nye søer.

Få et tilbud på afhentnig af jord og jordprøver

EN STABIL PARTNER

MANGE ÅRS ERFARING

Virksomheden blev etableret i 1955 og bygger således på årelang erfaring inden for murer- og entreprenørverdenen.

TILFREDSE KUNDER

Hos A/S Karl Jensen går vi op i høj kvalitet og god dialog igennem hele processen, hvilket giver trygge og tilfredse kunder.

FASTE AFTALER

Vi prioriterer vores kunders ønsker højt, og hos os er en aftale altid en aftale.

CA. 50 MEDARBEJDERE

Vi har en fast stab bestående af kompetente, kvalificerede fagfolk med mange års erfaring inden for deres fag.

FOKUS PÅ KVALITET

Med en fast stab bestående af kompetente, kvalificerede fagfolk er kvalitet og høj faglighed helt centralt for os.

CERTIFICEREDE

Vi er medlem af DI Byggeri og BYG's garantiordning samt godkendt af Kloakmesterens Kvalitetskontrol.

KONTAKTFORMULAR

KONTAKTINFO

Du er altid velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger. Vi ser frem til at høre fra dig.

Lupinvej 14, 9500 Hobro

Hobro Havn, Nordre Kajgade 5, 9500 Hobro

© Copyright - A/S Karl Jensen - All Rights Reserved