JOBBESKRIVELSE

Brænder du for at lede projekter, og vil du have en ansvarsfuld rolle i en virksomhed i fremgang og med et højt aktivitetsniveau? Nu har du muligheden for at søge stillingen som projektleder hos A/S Karl Jensen. Vi er en virksomhed, hvor arbejdsglæde, godt arbejdsmiljø samt stor frihed under ansvar vægtes højt. Vi er i en stabil og positiv udvikling, og aktivitetsniveauet er højt. Derfor søger vi nu en projektleder til vores anlægsarbejde.

MOTIVERES DU AF AT LEDE PROJEKTER?

Som projektleder inden for anlæg hos A/S Karl Jensen bliver du en del af en vækstorienteret virksomhed med en flad struktur og en høj grad af social ansvarlighed. 

  • Du får en ansvarsfuld stilling samt mulighed for at medvirke til at effektivisere samt udvikle virksomheden i en positiv retning.
  • Du bliver en del af en virksomhed, som er i udvikling og fremgang, når det vedrører digitalisering og vækst.

DU FÅR EN NØGLEROLLE

Med reference til virksomhedens direktør bidrager du som projektleder til at sætte retningen for anlægsafdelingen. Du bliver således ansvarlig for:

  • Tilbudsgivning inden for anlæg, hvor du opmåler og kalkulerer anlægsarbejde som kloaksepareringsopgaver, udstykninger, vejprojekter m.v. i kalkulationsprogrammet Sigma.
  • Projektledelse i afdelingen, hvor du bl.a. planlægger og fordeler arbejdsopgaverne samt deltager i projektmøder.

FÅ SUCCES I ROLLEN

For at få succes i rollen har du minimum 3 års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med kloakering, og du har en solid forståelse for jordprocesser og -beregninger samt kloakarbejder. Derudover forventer vi, at du:

  • Er uddannet bygningskonstruktør, bygningsingeniør eller kloakmester.
  • Har praktisk erfaring AB18.
  • Har solide IT-færdigheder.

Samtidig er det en fordel, hvis du er fortrolig med at kalkulere i Sigma.

På det personlige plan er du pligtopfyldende og kan arbejde selvstændigt. Da din rolle indebærer planlægning og fordeling af opgaver, er det væsentligt, at du besidder en sans for struktur og orden. Du er arbejdsom og forstår vigtigheden af at følge dine opgaver tæt og komme godt i mål med dem, hvilket hænger sammen med, at du forstår at sætte kunden i centrum og er kvalitetsbevidst. Derudover er du en social og god kollega, der både fungerer som en holdspiller, og som samtidig tør at sætte en retning og gå forrest.

Se hele stillingsopslaget hos Sensu ved at klikke “ansøg” nedenfor.

Søg stillingen

Er du den projektleder, vi søger, så opfordrer vi dig til at søge jobbet snarest muligt.
Klik på knappen “ansøg” og søg stillingen via Sensu. Vi gør opmærksom på, at vi behandler ansøgninger løbende.

ANSØG

© Copyright - A/S Karl Jensen - All Rights Reserved