Hos A/S Karl Jensen bygger vi på mere end 60 års erfaring inden for bygge- og entreprenørbranchen, og vi har ligeledes årelang erfaring inden for vognmandskørsel samt losning og lastning. Vores målsætning er at udføre bygge- og anlægsarbejder i en god håndværksmæssig standard, og vi har derfor en fast tilknyttet stab af uddannede medarbejdere, ligesom firmaet råder over egen moderne maskinpark.

A/S Karl Jensen i dag

A/S Karl Jensen blev grundlagt den 1. marts 1955 af ingeniør Karl Jensen, hvor hovederhvervet var murer- og entreprenørvirksomhed. I dag beskæftiger A/S Karl Jensen sig fortsat med jord, kloak, beton, murerarbejde samt anlægsentrepriser. Opgaverne udføres i både total-, hoved-, fag- og underentrepriser, og som bierhverv drives der desuden vognmandsforretning samt havnelosnings- og lastningsopgaver.

Virksomheden er med andre ord en alsidig virksomhed inden for bygge og anlæg, hvad angår entreprenør og serviceopgaver. A/S Karl Jensen ejes og ledes i dag af Flemming Møller Madsen, Lisbeth Thisted Sørensen og Dennis Thisted Tordrup.

Karl Jensen – grundlæggeren

Karl Jensen kom til verden den 13. juni 1912, hvor han blev født i cementhuset, som lå i Skibsgade i Hobro. Han var søn af en snedkersvend og den 4. ud af en søskendeflok på 6. I 1931 blev Karl Jensen uddannet murer hos Christian Hansen i Hobro, hvor han afsluttede med karakteren ”Særdeles tilfredsstillende”.

Det kan lade sig gøre, når blot viljen og ansvarsfølelsen er til stede.

Karl Jensen læste videre på bygningskonstruktørskolen i Randers fra 1931 til 1936, hvorefter han startede på ingeniørskolen i Horsens, som var den tids eneste bygningsteknikum i Danmark. I april 1937 blev han færdiguddannet teknikumingeniør.

Karl Jensen startede sit job i rådgiverbranchen i Randers, hvor han arbejdede i 9 år. I 1946 vendte han efterfølgende hjem til sin gamle læremester, murermester Hansen, og her arbejdede han som ingeniør frem til 1. marts 1955, hvor stiftelsen af A/S Karl Jensen fandt sted.

Karl Jensen var iværksætteren, som stod bag alle opgaverne lige fra at rense kloakker til at opføre mellemstore bygnings- og entreprenørarbejder, cementstøberi, drive vognmandsforretning samt losse skibe på Hobro Havn.

I 1971 blev Karl Jensen oprettet som aktieselskabet A/S Karl Jensen, idet yngre kræfter kom til i ejerkredsen. Igennem årene har virksomheden A/S Karl Jensen haft flere generationsskifter og dermed også haft skiftende ejerledere.

EN VÆRDIORIENTERET VIRKSOMHED

MÅLSÆTNING

Vi har som firma en målsætning om at udføre bygge- og anlægsarbejder i en god håndværksmæssig standard, og derfor har vi en fast tilknyttet stab af uddannede medarbejdere, ligesom vi råder over egen moderne maskinpark.

ARBEJDSGLÆDE

Det skal være sjovt at gå på arbejde. Det er hele grundstenen for trivsel og engagement blandt medarbejderene.

PROFESSIONELLE MEDARBEJDERE

Hos os gennemgår vores medarbejdere løbende efteruddannelse, hvilket gør dem i stand til at arbejde efter gældende normer og regler. Samtidig sikrer det, at vi overholder alle gældende krav i lovgivningen i forhold til udførelse af kvalitetssikring af byggerierne.

KVALITET MED BYG-GARANTI

A/S Karl Jensen er medlem af DI Byggeri og BYG’s garantiordning, ligesom vi er godkendt af Kloakmesterens Kvalitetskontrol. Hos A/S Karl Jensen bestræber vi os ligeledes på at udføre arbejdet professionelt og grundigt, og for os er en opgave først færdig, når kunden er fuldt ud tilfreds med resultatet.

SAMARBEJDSPARTNERE

Hos A/S Karl Jensen prioriterer vi kundernes ønske højest. Ved enhver opgave inden for murer- og entrepriseafdelingen vælger vi desuden fortrinsvist leverandører, som er medlem af en kontrolordning, og som kan levere varedeklarationer, ligesom byggeleveranceklausulen skal kunne accepteres.

CERTIFICERINGER OG KVALITETSSTEMPLER

A/S Karl Jensen er medlem af en række garantiordninger som DI Byggeri og BYG’s garantiordning, ligesom vi er godkendt af Kloakmesterens Kvalitetskontrol.

VI STØTTER

Hobro IK

I.K. Rosendal Fodbold

HIK Rosendal Håndbold

Teaterkredsen Mariagerfjord

Hobro Golfklub

Fjordfestival

Hobro Sejlklub

OM GRUSEKSPERTEN

Gruseksperten er en professionel virksomhed med over 60 års erfaring inden for bygge- og anlægsbranchen. Vi leverer sand, sten, granitskærver, grus og jord af højeste kvalitet og til konkurrencedygtige priser til hele landets gør det selv-folk. Gruseksperten drives til daglig af Flemming Madsen, Lisbeth Sørensen og Dennis Thisted Tordrup, og hos os får du kompetent vejledning til dit næste gør det selv-projekt. Med vores mange år inden for branchen er vi klar til at hjælpe dig bedst muligt med at finde de produkter, der egner sig allerbedst til netop dit projekt.

Gå til Gruseksperten

KONTAKTFORMULAR

KONTAKTINFO

Du er altid velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger. Vi ser frem til at høre fra dig.

Lupinvej 14, 9500 Hobro

Hobro Havn, Nordre Kajgade 5, 9500 Hobro

© Copyright - A/S Karl Jensen - All Rights Reserved