Arbejd hos os 

A/S Karl Jensen er en alsidig virksomhed, der blev grundlagt i 1955. Hos os er vi i øjenhøjde med hinanden, og vi vægter det højt, at man er glad for at komme på arbejde.

Vores vigtigste ressource er vores medarbejdere. Derfor er trivsel og et godt arbejdsmiljø i højsædet hos os. Som medarbejder er du i høj grad virksomhedens ansigt udadtil, og derfor vægter vi faglighed, stolthed samt evnen til at samarbejde utroligt højt blandt vores medarbejdere.   

Vores arbejdsområder omfatter alt lige fra vognmandskørsel til jord-, kloak-, beton- og murerarbejde, og samtidig driver vi også havnevirksomhed. Vi betragter os således som en alsidig virksomhed med højt omstillingsniveau, god omgangstone og gode kollegaer.

Vi ser altid en faglært som et stærkt kort at have på hånden. Er du derfor uddannet anlægsstruktør, bygningsstruktør, maskinfører, rørlægger, murer eller chauffør, eller har du anden faglig uddannelse? Så er chancen for et job hos os altid stor, når vi har en ledig stilling. 

Læs mere om A/S Karl Jensen her

LEDIGE STILLINGER

Her kan du se de profiler, som vi i øjeblikket søger hos os.

PROFILER

Vi slår ikke altid vores ledige stillinger op, så er du på udkig efter et job hos A/S Karl Jensen, er du velkommen til at søge uopfordret. Det gør du ved at sende din uopfordrede ansøgning og CV via vores ansøgningsformularVi besvarer altid din henvendelse inden for kort tid. 

Nedenfor kan du se de profiler, som vi typisk ansætter hos os.

Uddannelse hos A/S Karl Jensen 

A/S Karl Jensen er et murer- og entreprenørfirma med egen vognmandsafdeling, og vi kan derfor tilbyde mange forskellige elev-/lærlingepladser inden for byggeri, anlæg og transport. Som virksomhed mener vi, det er vigtigt at tage ansvar og sikre, at branchen har en sund tilgang af engagerede og professionelle fagfolk. En lærling er derfor ikke bare en lærling – det er fremtidens generation af håndværkere, som vi investerer i. Derfor bestræber vi os også på at kunne tilbyde fast arbejde efter endt uddannelse. 

Læs mere

KONTAKTFORMULAR

KONTAKTINFO

Du er altid velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger. Vi ser frem til at høre fra dig.

Lupinvej 14, 9500 Hobro

Hobro Havn, Nordre Kajgade 5, 9500 Hobro

© Copyright - A/S Karl Jensen - All Rights Reserved