Stort udvalg

Vores udvalg af sand, grus, sten, flis, jord, granitskærver og knust beton er stort. Dagligt løser vi opgaver med levering af disse materialer til projekter i Hobro og omegn, og jævnligt kører vi således til byer som Mariager, Hadsund, Arden, Øster Doense, Vebbestrup, Nørager, Møldrup, Klejtrup, Onsild og Fårup.

Vi udfører leveringen med vores egne containerbiler, og ved større mængder anvender vi vores tip-sættevogne. Ingen levering er derfor for lille eller stor for os, og vi leverer både til private, virksomheder og det offentlige. 

Har du et behov for levering af grusgravsmaterialer, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. 

Via gruseksperten.dk har du også mulighed for at se og købe online i såvel bigbags som i løs vægt, og du får det hele leveret lige til kantstenen inden for få dage.  

Se vores sortiment 

Se også hele vores udvalg på gruseksperten.dk hvor har du også har mulighed for at købe online.

SAND

Sand er et naturmateriale, som især anvendes, når der skal bygges, renoveres, støbes eller lægges belægning. Der findes et væld af forskellige typer sand, og der er stor forskel på hvilke opgaver, de hver især egner sig bedst til. Eksempelvis har afretningssand et højt indhold af ler og er derfor et ideelt underlag til belægning, mens vasket sand er et meget rent produkt, som giver et flot slutresultat i forbindelse med pudse- og støbearbejde.

GRUS

Grus er et naturprodukt, som især anvendes i forbindelse med bygge-, renoverings- og støbeopgaver samt når der skal laves bundopbygning til fundamenter. Stabilgruset har den særlige evne at kan pakke sig sammen til et fast og stærk lag som kan modstå presset fra tunge køretøjer og ligende, mens perlegrus eksempelvis både kan anvendes som et dekorativt element i haven og som dræn langs huset.

STEN

Sten er et naturmateriale, som findes mange forskellige størrelser og med forskellige anvendelsesmuligheder. Skal du eksempelvis lægge ny indkørsel, er ærtesten helt idéelle som underlag, men med deres flotte farvespil kan de også anvendes som dekoration i haven.

JORD

Harpet muld anvendes ofte i havens bede og til udjævning eller reparation af større græsplæner. Mulden er særligt godt, fordi det er harpet helt fint, og dermed er fri for eksempelvis sten og store grene.

FLIS

Flis er et naturmateriale, som mange anvender i havens bede. Du kan bruge flis som et naturligt og dekorativt element i haven, men det virker også ukrudtshæmmende. Det gør flis til det oplagte valg til etablering af vedligeholdelsesfrie bede. Flis er biologisk nedbrydeligt men formulder først over 2-3 år.

GRANITSKÆRVER

Granitskærver er et naturprodukt, som især anvendes i forbindelse haver, anlæg og indkørsler. Vi et bredt udvalg af granitskærver i forskellige størrelser og nuancer, og du kan dermed finde den type granitskærv, som egner sig bedst til lige præcis dit projekt.

KNUST BETON

Knust beton er et produkt der er velegnet til bundsikring og bærelag i opbygning af veje, stier, indkørsler eller større pladser hvor der ellers skulle bruges en del stabilgrus. Knust beton er billigere end stabilgrus. og pakker sig utrolig godt.

Vores knust beton er fremstillet af de bygge- og anlægsopgaver som vi udfører, vi nedknuser det så det kan genanvendes.

Gruseksperten

Via gruseksperten.dk kan du se og købe dine grusgravsmaterialer online. Du kan få dem i såvel bigbags som i løs vægt, og du får det hele leveret lige til kantstenen inden for få dage. 

Gå til Gruseksperten

KONTAKTFORMULAR

KONTAKTINFO

Du er altid velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger. Vi ser frem til at høre fra dig.

Lupinvej 14, 9500 Hobro

Hobro Havn, Nordre Kajgade 5, 9500 Hobro

© Copyright - A/S Karl Jensen - All Rights Reserved