Containere til et hvert behov 

Vore containere kan benyttes til stort set alle affaldstyper lige fra have- og byggeaffald til brændbart, ikke-brændbart, murbrokker, jord mm., og vi tilbyder både åbne og lukkede containere. 

En container anvendes typisk ved industri- og erhvervsvirksomheder til deponi/affald, og de kan naturligvis også anvendes på byggepladser, genbrugspladser samt til store oprydningsopgaver såsom nedbrydning mv. 

Har du behov for en container med sand, jord grus osv., leverer vi selvfølgelig også det. 

Containerservice 

Vi udlejer både containere til virksomheder og private, og vores service benyttes i stor grad til deponi i både åbent og lukket format. Nogle er endda med komprimator, og vi tilstræber altid at tømme containeren samme dag, som du ringer.

Vores service dækker inden for en radius af lokalområdet Hobro, men ring også gerne selvom du ikke er inden for vores lokalområde.  

Se vores udvalg af containere

Lav åben container

Velegnet til murbrokker, betonbrokker, jord, sand og grus. Den kan åbnes i enden, så man kan køre ind med trillebøren. Desuden kan man også nemt smide affaldet ind over kanten.

Max 12 tons indhold. Bemærk derfor, at containeren ikke må fyldes helt, så kan lastbilen ikke løfte den.

Udvendig mål:
(Vejl. Mål B:220 cm, L: 520 cm, H: 100 cm.)

LEJ CONTAINER

Åben høj container med 1,5 m høje sider

Velegnet container til haveaffald, brændbart, rockwool, tekstil, pap, plast og mindre mængder træ samt byggeaffald med en længde på max 3 m. Anvendes både på byggepladser, industri og hos private til oprydningsopgaver. Den kan åbnes i enden, så man kan køre ind med trillebøren, desuden kan man også smide affaldet ind over kanten. Max 12 tons indhold, ellers kan lastbilen ikke løfte den.

Uegnet til murbrokker, betonbrokker, jord, sand og grus.

Udvendig mål:
(Vejl. Mål B: 200 cm, L: 530 cm, H: 150 cm)

LEJ CONTAINER

Volumecontainer med 2 m højesider

Velegnet til haveaffald, brændbart, rockwool, foderstoffer mm. Noget der fylder meget og vejer lidt. Den kan åbnes i enden, så man kan køre ind med trillebøren, man kan ikke smide affaldet ind over kanten. Max 12 tons indhold, ellers kan lastbilen ikke løfte den.

Uegnet til murbrokker, betonbrokker, jord, sand og grus.

Udvendig mål:
(Vejl. Mål B: 200 cm, L: 530 cm, H: 210 cm)

LEJ CONTAINER

Lukket container med 2 eller 3 låger

Velegnet til brændbart, rockwool, tekstil, pap, plast og mindre mængder træ samt byggeaffald med en længde på Max 1,5 m samt materiale der ikke tåler fugt. Denne container kan åbne lågerne på siden derforuden kan de aflåses med hængelås. Benyttes ofte i byområder, byggepladser og i industrien til affald. Max 12 tons indhold, ellers kan lastbilen ikke løfte den.

Uegnet til murbrokker, betonbrokker, jord, sand og grus.

Udvendig mål:
(Vejl. Mål B: 260 cm, L: 600 cm, H: 260 cm)

LEJ CONTAINER

Lukket komprimatorcontainer

Velegnet til pap, brændbart affald, flamingo, rockwool eller andre lette materialer. Bemærk! Har du meget pap, kan denne løsning for nogen indbringe penge, da pap er penge værd. Komprimatoren skal tilsluttes strøm. Komprimatoren kan rumme indhold tilsvarende 4-5 containers indhold, der spares altså både på transporttid og dermed miljøet. Max 12 tons indhold, ellers kan lastbilen ikke løfte den.

Udvendig mål:
(Vejl. Mål B: 260 cm, L: 600 cm, H: 260 cm)

LEJ CONTAINER

Lagercontainer, materialecontainer 20 fods skibscontainer

Velegnet til opbevaring eller flytteopgaver. Containeren er ikke isoleret, hvorfor fugtfølsomme ting ikke vil være fordel at benytte den til. Anvendes typisk på byggepladser til materialeopbevaring samt flytteopgaver. Containeren leveres med kranbil. Max 6 tons indhold, ellers kan lastbilen ikke løfte den.

Udvendig mål:
(Vejl. Mål B: 244 cm, L: 606 cm, H: 259 cm)

Idvendig mål:
(Vejl. Mål B: 235 cm, L: 587 cm, H: 237cm)

LEJ CONTAINER

Hvad koster det?

Vi tilbyder forskellige løsninger – den ene er dagleje og en anden er månedsleje. Leje og levering af en container er én ting. Noget andet er de afgifter, der følger med affaldet. Det koster nemlig penge at komme af med affald, og denne udgift viderefører vi 1-1 – altså uden nogen form for fortjeneste. Affald afregnes i ton, og der er altid dokumentation for hvor mange tons, der er afleveret. Vær opmærksom på at sortere dit affald, da det er dyrt at aflevere blandet affald – også kaldet affald til sortering.

Få et tilbud

DAGSLEJE

Denne løsning er for dig, der har et kortvarigt behov. Prisen for en daglejer ligger på kr. 12,50 kr. ekskl. moms/ 15,50 inkl. moms pr. dag, og hertil kommer transporten. Ring eller skriv til os for at få den præcise transportpris.

MÅNEDSLEJE

Månedsleje hører typisk sammen med en langvarig aftale, hvorfor vi er altid er i dialog med dig om brugen og et forventet antal tømninger. Sammen kommer vi frem til den bedste løsning.

BIGBAG TIL AFFALD

Nogle gange kan det være en løsning, at du rekvirerer nogle af vores bigbags sammen med containeren. På den måde kan du sortere affaldet og derved mindske udgiften.

Generelle spørgsmål

Vi har samlet lidt af de ofte stillet spørgsmål her 

Hvad vejer affald, jord, sand osv.?

Det er svært at sætte tal på vægten af affald, men jord vejer ca. 1,8 ton pr. kubikmeter, og sand vejer typisk 1,5 tons pr. kubikmeter. Vi kan med andre ord køre med 6-7 kubikmeter sand og jord i en container.

Hvor meget må jeg putte i containeren?

Der må puttes 12 tons svarende ca. 6-7 kubikmeter sand og jord i en container. Det skyldes, at vores lastbiler skal kunne løfte den fyldte container.

Hvordan bestiller jeg tømning?

Du ringer blot på telefon: 98 52 03 88. Vi tilstræber at hente containeren senest næste dag, men typisk bliver det selv samme dag.

Hvor længe må jeg beholde containeren?

Containeren er din, så længe du har et behov. Du betaler leje af den pr. dag.

Hvad er småt brændbart?

Småt brændbart er brændbart affald < 1 m.

Hvad er stort brændbart?

Stort brændbart er brændbart affald > 1m.

Hvad er affald til sortering?

Det er blandet affald, der skal sorteres i fraktioner til genanvendelse.

Hvad er rent træ?

Rent træ er ikke trykimprægneret, malet eller lakeret. Derudover har det ingen urenheder som f.eks. isolering og plast.

Hvad er træ til sortering?

Træ til sortering er blandet bygningstræ, hvor urenheder sorteres fra.

Hvad er rent gipsaffald?

Gipsplader skal være rene, tørre og helt uden lister, metal, klinker etc.

Hvad er grenaffald fra træer?

Grenaffald fra træer er grene, stammer og afklip. Ikke sten, plast eller savskåret træ og heller ikke træstød og rødder.

Hvad er træstød og rødder?

Træstød er typisk stubbe. Rødder hører også under denne kategori men ikke jord, sten, plast, metal mm.

Hvad er andet haveaffald?

Andet haveaffald kan fx være ukrudt, plantedele, jord, sten mv., som skal til sortering.

FÅ ET TILBUD PÅ LEJE AF CONTAINER

  • MM slash DD slash YYYY
  • MM slash DD slash YYYY

KONTAKTFORMULAR

KONTAKTINFO

Du er altid velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger. Vi ser frem til at høre fra dig.

Lupinvej 14, 9500 Hobro

Hobro Havn, Nordre Kajgade 5, 9500 Hobro

© Copyright - A/S Karl Jensen - All Rights Reserved