Hvorfor TV-inspektion af kloakken?

Ved brug af TV-inspektion kan vi give dig et godt overblik over din kloaks tilstand. TV-inspektion anvendes hyppigt ved kortlægning af ældre installationer, hvor tegninger kan være mangelfulde, eller hvor der er mistanke om tilstoppede kloakrør, rotte-/skadedyrsangreb, sammenstyrtning af ledninger, fugtproblemer, indgroede rødder eller blot til at kvalitetssikre det udførte arbejde.

Med TV-inspektion kan vi hurtigt analysere de aktuelle forhold og efterfølgende vejlede om evt. løsningsmuligheder i den konkrete sag.

Kort sagt sikrer TV-inspektionen et godt overblik over de skjulte rørledninger, og kan fungere som dokumentation for tilstanden af kloakken.

TV-inspektion ved huskøb

Skal du til at købe hus? Husets afløbsinstallationer indgår ikke som en del af en tilstandsrapport, idet en tilstandsrapport kun indeholder det synlige – ikke det skjulte. Ofte findes der heller ikke gældende tegninger over husets afløbsinstallationer, og skulle der forefindes tegninger, så kan afløbsinstallationer være ændret i forbindelse med fx ombygninger. Heldigvis er der hjælp at hente hos os, og vi kommer gerne for at udføre TV-Inspektion på adressen.

TV-inspektion ved forsikringssager

TV-inspektion bruges ofte som bevisførelse eller gennemgang af evt. anmeldte sager ved forsikringen. Læs mere om emnet under forsikringssager.

Vi har erfaringen og uddannelsen

Vi har udført TV-inspektion igennem mange år, og derfor er vi særdeles rutinerede i at analysere de videoer og billeder, vi optager ved en inspektion. Vi sørger tillige for hele tiden at efteruddanne vores professionelle TV-operatører. På den måde kan vi altid tilbyde vores kunder den nyeste viden og derved det bedste resultat ved brug af TV-inspektion.

Vi er naturligvis behjælpelig med evt. udbedring efter endt TV-inspektion.

Fordele ved TV-Inspektion

  • Du får et godt overblik over tilstanden på din kloak
  • Undersøgelsen kan vise, om kloakken bærer præg af rotter og rotteskader
  • TV-inspektionen giver en kortlægning af brud på kloakken og evt. tilstopninger
  • Det sparer typisk entreprenøren for et stort gravearbejde
  • Du får en fyldestgørende tilstandsrapport over kloakken

KONTAKTFORMULAR

KONTAKTINFO

Du er altid velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger. Vi ser frem til at høre fra dig.

Lupinvej 14, 9500 Hobro

Hobro Havn, Nordre Kajgade 5, 9500 Hobro

© Copyright - A/S Karl Jensen - All Rights Reserved