Stor erfaring og faglighed

Vi har igennem mange år beskæftigede os med forsikringsskader, og forsikringsselskaberne bruger også os til kortlægning af skader via vores TV-inspektion. Vi er desuden autoriseret kloakmester, hvilket betyder, at fagligheden er i højsædet, og at vi også kan tilbyde udbedring af eventuelle skader.

Tryghed

Vi sikrer dig et godt samarbejde og sætter en ære i at varetage netop dine interesser. Vi har styr på hvilke dokumentationer, der er vigtige – uanset hvilken opgave, vi bliver stillet overfor.

Før du kontakter dit forsikringsselskab, kan vi udarbejde en fyldestgørende rapport ved hjælp af TV-inspektion, som viser helt præcist hvor problemet befinder sig, og om det kan dækkes af forsikringen.

Kortlægning af skader

Vores certificerede TV-operatører er rutinerede i at gennemgå kloaknetværket, og med deres erfaring kan de hurtigt danne sig et overblik over skaden. Efter endt TV-inspektion udarbejder vi en fyldestgørende tilstandsrapport, som efterfølgende kan anvendes til forsikringsselskabet. Cirka 80 % af alle forsikringsopgaver kommer af rotter. Montering af en rottespærre, som effektivt holder rotterne ude af ejendommens kloaksystem, er derfor vores klare anbefaling. Læs mere om rottespærre her

I vores rapport for kortlægning medtager vi blandt andet:

  • Billeder af skaden
  • En dybdegående forklaring af skaden
  • Forklaring af eventuelle følgeskader
  • Forslag til en eventuel udbedring af skaden
  • Prissætning efter ønske

God dialog og løsningsorienteret

Forsikringssager er noget der skal løses hurtigt og effektivt. Det er ofte til stor gene hvis man står med en ødelagt kloak. Vi gør derfor meget ud af at have en hurtig og god dialog og fremkommer altid med en mulig løsning så skaden hurtigt kan udbedres.

Vi står til rådighed, hvis du har behov for hjælp til kortlægning af en evt. skade eller skadeudbedring.

KONTAKTFORMULAR

KONTAKTINFO

Du er altid velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger. Vi ser frem til at høre fra dig.

Lupinvej 14, 9500 Hobro

Hobro Havn, Nordre Kajgade 5, 9500 Hobro

© Copyright - A/S Karl Jensen - All Rights Reserved