Hobro havn

Vi løser både store og små opgaver inden for losning og lastning, og vi har stor erfaring med opgaven. Vores kompetente kranførere udfører arbejdet med kran på Hobro Havn samt diverse havne langs Mariagerfjord, og det foregår på alle tider af døgnet året rundt, når skibene anløber havnene.

Fra havnen i Hobro sælger vi også diverse grus, sand og belægningsmaterialer, og foruden losning og lastning tilbyder vi således også diverse transportløsninger.

Losning og lastning

Vi varetager typisk losning og lastning på Hobro Havn samt langs Mariagerfjord, men er opgaven på anden lokation, hjælper vi også gerne her.

Vores maskinpark favner bredt og tæller alt lige fra havnekran til gummiged, bobcat og trucks. Vi losser mest råstoffer såsom sten, grus, granit, salt og ler, og det foregår enten med grab i løst vægt eller i form af pallegods. 

Mange af de produkter, som vi losser, tilbyder vi transportløsninger til. Du får således den samlede logistik hos os, hvor vi står for alt lige fra losning til levering til den aftalte tid.

Står du med en opgave, som du ønsker sparring på, stå vi også altid til rådighed for en uforpligtende snak.

Lager og arealer

På Hobro Havn og andre lokationer har vi flere tusinde af kvadratmeter lagerplads bestående af pakhuse og udearealer. Dermed står vi klar med et mellemdepot for gods, som er på rejse fra sælger til køber.

Havnesikkerhed 

Hobro havn er en ISPS-sikret havn, hvilket betyder, at den er terrorsikret med ISPS-godkendte porte og hegn samt videoovervågning mod søsiden. Vi følger de gældende retningslinjer og opdateres jævnligt med undervisning og træning.

Transportløsninger 

Hos A/S Karl Jensen tilbyder vi også transportløsninger for det, der skal lastes og det, der skal losses, og det håndteres via vores vognmandsafdeling. Hvis en opgave kræver flere køretøjer, har vi desuden et stort netværk af kompetente samarbejdspartnere. Læs mere om vognmandsafdelingen her.

FAKTA OM A/S KARL JENSEN

Vores stab tæller + 40 medarbejdere 

Vi har udført losning og lastningen siden 1955 

Medlem af DI danske havnevirksomheder

Hos os vægter vi stærk faglighed højt 

Her finder du hobro havn

A/S Karl Jensen
Nordre Kajgade 5
9500 Hobro
Rutevejledning

KONTAKTFORMULAR

KONTAKTINFO

Du er altid velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger. Vi ser frem til at høre fra dig.

Lupinvej 14, 9500 Hobro

Hobro Havn, Nordre Kajgade 5, 9500 Hobro

© Copyright - A/S Karl Jensen - All Rights Reserved