Aage Vestergaard Larsen – tæthedsprøvning

Del projektet

bygherre

Aage Vestergaard Larsen

kunde

Aage Vestergaard Larsen

byggeperiode

15 sept. 2021

OM PROJEKTET

Aage Vestergaard Larsen A/S er Nordens største virksomhed inden for genanvendelse af plast, og vi er en af de virksomheder med størst kendskab inden for dette område.

I forbindelse med en udvidelse og renovering af en hal, hvor der skulle implementeres nyt udstyr, blev der etableret en ny kloak og en 15m3 stor tank. Kloak og tank blev underlagt en tæthedsprøvning. Opgaven er givet videre til A/S Karl Jensen. Siden 2015 har A/S Karl Jensen udført tæthedsprøvning af ledninger og brønde med mobilt udstyr.

Resultater af tæthedsprøvning afleveres i en rapport med tilhørende tegning.

I mange år har der være anvendt betonrør til kloakering, og disse har efterhånden set bedre tider, hvorfor renovering er påkrævet. Som ved nyt husbyggeri, Ligesom ved nyt husbyggeri, hvor der kræves tæthedsprøvning af huset, så stiller miljømyndighederne krav om at det, der ligger under jorden, nemlig kloaknettet, også er tæt. Det kan fx være i forhold til nedsivning fra utætte rør, som kan resultere i en generel forurening eller påvirkning af grundvandet.

Alle tæthedsprøvninger udføres efter dansk standard DS455 og/eller DS/EN1610. Der anvendes mobilt anlæg. Som resultat af prøvningen udarbejdes en rapport (dansk).

A/S karl Jensen arbejder med

  • Tæthedsprøvning

 

KONTAKTFORMULAR

KONTAKTINFO

Du er altid velkommen til at kontakte os på følgende oplysninger. Vi ser frem til at høre fra dig.

Lupinvej 14, 9500 Hobro

Hobro Havn, Nordre Kajgade 5, 9500 Hobro

© Copyright - A/S Karl Jensen - All Rights Reserved